Laatste nieuws

Actueel

10 januari 2017

Sparta helpt in 2017 met het terugvinden van gestolen  E-Bikes!


Jaarlijks worden er zo’n 400.000 fietsen gestolen. Van al deze gestolen fietsen wordt slechts een klein aandeel herenigd met de rechtmatige eigenaar.

                     

 

Sparta introduceert  in 2017 ruim 10.000 e-bikes met een verbinding met het internet. Deze smart e-bikes staan altijd in verbinding met hun eigenaar via een smartphone app. Zo kun je altijd op afstand zien wat er met jouw elektrische fiets gebeurt. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is de app te downloaden en het Sparta abonnement activeren. De rest wordt geheel gedaan door jouw fiets!

Wilt U meer informatie hierover, loop even binnen bij Berry Bikes en wij leggen het graag aan U uit!

fietsdiefstal.jpg


Fietsverhuur

Een dagje fietsen in en om Valkenswaard? Dat kan natuurlijk te voet in dé wandelgemeente van Nederland, maar als u wat meer wilt zien, gaat dat natuurlijk een stuk sneller met de fiets. Voor fietsverhuur hebben we bij Berry Bikes voldoende fietsen voor u klaar staan.

Huur een fiets

Onderhoud

Vaak komt een fiets pas bij de fietsenmaker als er stukken zijn. Maar weet u dat een fiets die wordt onderhouden minder snel stuk zal gaan en beter zal fietsen? Door regelmatig een onderhoudsbeurt uit te laten voeren aan uw fiets blijft hij optimaal presteren en kunt u voluit genieten van uw rijwiel.

Fiets onderhoud

Onze merken

merida-bikes-logo.jpg sparta_logo.jpg giant_bikes_logo.jpg loekie-fietsen.jpg cortina_logo.jpg logo-bikkel-bikes.jpg dutch-ID-logo.jpg haibike_logo.jpg thule.jpg alpina-logo.jpg Mihatra-logo.jpg Haro-Logo-Horizontal-Black.jpg