Nieuwe Elektrische Fietsen

 

Wij zijn dealer van een groot aantal merken. Met deze merken werken wij nauw samen om de kwaliteit van de fietsen te kunnen garanderen. En daarnaast om onze klanten snel verder te helpen bij een mogelijk probleem!

Van veel e-bike modellen hebben wij ook speciale testfietsen. Deze maken het mogelijk om verschillende modellen van elektrische fietsen goed uit te proberen. Zo vinden wij altijd de elektrische fiets die het beste bij u past.

Naast ongeveer 10 testmodellen hebben wij ook bij 10 elektrische leenfietsen en ook 10 gewone leenfietsen. Mocht uw fiets bij ons moeten blijven voor onderhoud of reparatie krijgt u van ons gratis een vervangende fiets!

Wij zijn onder andere dealer van onderstaande merken en kunnen van hen elk type nieuwe fiets leveren. Kijk op de dealer site en bestel uw fiets bij Berry Bikes. Wij kunnen u altijd een goed aanbod doen.

                        

 

giant elektrische fietsen

 

 

    Cortina Elektrische Fietsen          

 

          merida elektrische fietsen

                 liv elektrische fietsen        

Wilt u liever een ander merk elektrische fiets? Bel 040 - 20 18 890 of mail ons gerust. Wij kunnen u alle merken leveren!

 

Fietsverhuur

Een dagje fietsen in en om Valkenswaard? Dat kan natuurlijk te voet in dé wandelgemeente van Nederland, maar als u wat meer wilt zien, gaat dat natuurlijk een stuk sneller met de fiets. Voor fietsverhuur hebben we bij Berry Bikes voldoende fietsen voor u klaar staan.

Huur een fiets

Onderhoud

Vaak komt een fiets pas bij de fietsenmaker als er stukken zijn. Maar weet u dat een fiets die wordt onderhouden minder snel stuk zal gaan en beter zal fietsen? Door regelmatig een onderhoudsbeurt uit te laten voeren aan uw fiets blijft hij optimaal presteren en kunt u voluit genieten van uw rijwiel.

Fiets onderhoud

De weg is weer open!
17 mei 2019

En helemaal vernieuwt!


Deze week in de krant
3 mei 2019

Wij zijn weer goed bereikbaar!


Onze merken

merida-bikes-logo.jpg sparta_logo.jpg giant_bikes_logo.jpg loekie-fietsen.jpg cortina_logo.jpg logo-bikkel-bikes.jpg dutch-ID-logo.jpg haibike_logo.jpg thule.jpg alpina-logo.jpg Mihatra-logo.jpg Haro-Logo-Horizontal-Black.jpg