Accessoires

 

Wij verkopen accessoires en onderdelen van bijna alle merken en type. Een grote selectie hebben wij in onze winkel op voorraad liggen. En nog veel meer kan er besteld worden!

Met accessoires moet je denken onder andere aan sloten, een grote selectie aan zadels en fietstassen tot aan de fietsendragers en daksystemen van Thule.

 

Hieronder staan een aantal van onze merken opgesomd. Zoekt u iets waarvan u het merk er niet tussen ziet staan, bel ons dan gerust even op 040-2018890! Grote kans dat wij u dan verder kunnen helpen!!

 

Fietstassen & Manden

New Looxs         

 

 

Fietsendragers, dakdragers, fietstassen, fietskarren etc.

Thule

 

Fietsstoeltjes

Yepp                   

 

Accessoires en onderdelen voor de sportievere fietser

          

 

Regenkleding, fietstassen etc.

 

Fietssloten

 

           

Zadels

         

 

 

Prostaatzadels

Fietsbanden

                 

 

Fietsverhuur

Een dagje fietsen in en om Valkenswaard? Dat kan natuurlijk te voet in dé wandelgemeente van Nederland, maar als u wat meer wilt zien, gaat dat natuurlijk een stuk sneller met de fiets. Voor fietsverhuur hebben we bij Berry Bikes voldoende fietsen voor u klaar staan.

Huur een fiets

Onderhoud

Vaak komt een fiets pas bij de fietsenmaker als er stukken zijn. Maar weet u dat een fiets die wordt onderhouden minder snel stuk zal gaan en beter zal fietsen? Door regelmatig een onderhoudsbeurt uit te laten voeren aan uw fiets blijft hij optimaal presteren en kunt u voluit genieten van uw rijwiel.

Fiets onderhoud

Carnaval
11 februari 2019

Wij zijn met carnaval Maandag en Dinsdag gesloten!


Een volle vrachtwagen sparta fietsen!
4 februari 2019

En daarom nu 1000,- korting!!!!


Onze merken

merida-bikes-logo.jpg sparta_logo.jpg giant_bikes_logo.jpg loekie-fietsen.jpg cortina_logo.jpg logo-bikkel-bikes.jpg dutch-ID-logo.jpg haibike_logo.jpg thule.jpg alpina-logo.jpg Mihatra-logo.jpg Haro-Logo-Horizontal-Black.jpg