Nieuwe Fietsen

 

Wij zijn dealer van een groot aantal merken. Met deze merken wij nauw samen om de kwaliteit van de fietsen te kunnen garanderen. En daarnaast om onze klanten snel verder te helpen bij een mogelijk probleem!

Van veel e-bike modellen hebben wij ook speciale testfietsen. Deze maken het mogelijk om verschillende modellen goed uit te proberen. Zo vinden wij altijd de fiets die het beste bij u past.

Naast ongeveer 10 testmodellen hebben wij ook bij 10 elektrische leenfietsen en ook 10 gewone leenfietsen. Mocht uw fiets bij ons moeten blijven voor onderhoud of reparatie krijgt u van ons gratis een vervangende fiets!

Wij zijn onder andere dealer van:

                        

 

 

 

              

 

 

Flyer

 

         

                         

                            

 

               

 

        

Wilt u liever een ander merk fiets? Bel 040 - 20 18 890 of mail ons gerust. Wij kunnen u alle merken leveren!

 

Fietsverhuur

Een dagje fietsen in en om Valkenswaard? Dat kan natuurlijk te voet in dé wandelgemeente van Nederland, maar als u wat meer wilt zien, gaat dat natuurlijk een stuk sneller met de fiets. Voor fietsverhuur hebben we bij Berry Bikes voldoende fietsen voor u klaar staan.

Huur een fiets

Onderhoud

Vaak komt een fiets pas bij de fietsenmaker als er stukken zijn. Maar weet u dat een fiets die wordt onderhouden minder snel stuk zal gaan en beter zal fietsen? Door regelmatig een onderhoudsbeurt uit te laten voeren aan uw fiets blijft hij optimaal presteren en kunt u voluit genieten van uw rijwiel.

Fiets onderhoud

In de krant;
19 april 2023

Aanbiedingen


Koningsdag zijn wij gesloten!
18 april 2023

Donderdag 27 april zijn wij gesloten!


Onze merken

SQLogo_SnakeButton_CMYK_Small_.jpg bohlt.jpg loekie-fietsen.jpg sparta_logo.jpg alpina-logo.jpg cortina_logo.jpg FLYER_Logo_Online.jpg merida-bikes-logo.jpg giant_bikes_logo.jpg thule.jpg