Laatste nieuws

Actueel

21 december 2016

Giant Elegance E-Bike van het jaar 2016!


Door de onafhankelijke vakjury van de RAI vereniging is de Giant Elegance E+ uitgeroepen tot E-bike van het jaar 2016.

 

E-Bike van het jaar 2016: Giant Elegance E+1 Deluxe

De giant Elegance E+1 Deluxe is een perfecte e-bike voor een breed publiek.De e-bike is voorzien van een lage,brede instap.De luxe uitstraling onstaat door de matte onderkant en glanzende bovenkant van het frame en de afwerking met gladde lasnaden.De e-bike is voorzien van een krachtige 60Nm Yamaha middenmotor met Giant Sync drive software.De soepele ondersteuning en de slim uitgedachte balans met laag zwaartepunt zorgen voor een ontspannen fietsrit.De compacte ondersteuning is stil te neomen en de motor reageert fijner op de bijrijder.Met het gelzadel en relaxte zithouding is de Giant Elegance E+1 Deluxe de fiets voor iedereen die van comfort houdt.De fiets loopt licht als geviolg van de Nexus 8 versnelling in de naaf en de Schwalbe Energizer banden.De geveerde voorvork en zadelpen geven de fiets extra comfort.

De jury roemde vooral de perfecte balans tussen de rijeigenschappen,de volledige afmontage,de fijne zit op de fiets en de stille motor met evenwichtige bekrachtiging.Het winnende element zit hem in de prijs-kwaliteitverhouding in combinatie tot comfort.

Maar liefst 44 inzendingen uit binnen en buitenland wilden de titel van beste fiets 2016 veroveren,waaronder negen merken die voor de eerste keer meededen.

De Elegance scoorde maar liefst een 4.9 uit 5 punten.

 

 

elegance-banner-showcase1.jpg


Fietsverhuur

Een dagje fietsen in en om Valkenswaard? Dat kan natuurlijk te voet in dé wandelgemeente van Nederland, maar als u wat meer wilt zien, gaat dat natuurlijk een stuk sneller met de fiets. Voor fietsverhuur hebben we bij Berry Bikes voldoende fietsen voor u klaar staan.

Huur een fiets

Onderhoud

Vaak komt een fiets pas bij de fietsenmaker als er stukken zijn. Maar weet u dat een fiets die wordt onderhouden minder snel stuk zal gaan en beter zal fietsen? Door regelmatig een onderhoudsbeurt uit te laten voeren aan uw fiets blijft hij optimaal presteren en kunt u voluit genieten van uw rijwiel.

Fiets onderhoud

Onze merken

merida-bikes-logo.jpg sparta_logo.jpg giant_bikes_logo.jpg loekie-fietsen.jpg cortina_logo.jpg logo-bikkel-bikes.jpg dutch-ID-logo.jpg haibike_logo.jpg thule.jpg alpina-logo.jpg Mihatra-logo.jpg Haro-Logo-Horizontal-Black.jpg