Over ons

Over ons

Berry bikes bestaat inmiddels al meer dan 10 jaar. Eigenaar Berry Tomassen begon de fietsenwinkel in Valkenswaard op 1 April 2006 en heeft zijn zaak inmiddels flink uitgebreid. Door de jaren heen is zowel de oppervlakte van de winkel groter geworden als het aantal medewerkers. Dit komt mede omdat wij service erg belangrijk vinden.

Onze service bestaat onder andere uit;

  • Doordat wij grootte partijen kopen hebben wij altijd de beste prijs voor fietsen en accessoires.Wij hebben doorgaans van iedere type fiets minstens een model in de aanbieding.
  • Ophaalservice in heel de regio
  • Gratis servicebeurt bij aankoop van een nieuwe fiets.
  • De koffie staat altijd klaar met iedere dag een verse krant.
  • Reparatie binnen 24h.Op een kleinigheidje kan u vaak wachten!
  • Bij reparatie altijd een vergelijkbare leenfiets.
  • Gratis parkeerplaatsen recht voor onze deur.
  • Het leukste en grappigste personeel!!!!!!!!!!!

 

Het Berry Bikes Team

Over ons
Over ons Berry, Nicole en de kinderen
Over ons Michiel


Over ons Harold
Over ons Marc

Fietsverhuur

Een dagje fietsen in en om Valkenswaard? Dat kan natuurlijk te voet in dé wandelgemeente van Nederland, maar als u wat meer wilt zien, gaat dat natuurlijk een stuk sneller met de fiets. Voor fietsverhuur hebben we bij Berry Bikes voldoende fietsen voor u klaar staan.

Huur een fiets

Onderhoud

Vaak komt een fiets pas bij de fietsenmaker als er stukken zijn. Maar weet u dat een fiets die wordt onderhouden minder snel stuk zal gaan en beter zal fietsen? Door regelmatig een onderhoudsbeurt uit te laten voeren aan uw fiets blijft hij optimaal presteren en kunt u voluit genieten van uw rijwiel.

Fiets onderhoud

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws! Hier verschijnen regelmatig leuke weetjes over fietsen.

De winnaar!
1 oktober 2018

De winnaar van onze facebook actie is; Ginia Rooyakkers.


Onze merken

thule.jpg haibike_logo.jpg alpina-logo.jpg Mihatra-logo.jpg Haro-Logo-Horizontal-Black.jpg dutch-ID-logo.jpg ghost_thumb.jpg giant_bikes_logo.jpg sparta_logo.jpg loekie-fietsen.jpg cortina_logo.jpg logo-bikkel-bikes.jpg merida-bikes-logo.jpg