Over ons

Over ons

Berry Bikes, dé fietsenwinkel van Valkenswaard, bestaat inmiddels al meer dan 15 jaar. Berry Tomassen begon de fietsenwinkel op 1 April 2006. Door de jaren heen is de winkel flink uitgebreid, zowel in oppervlakte als in aantal medewerkers. In 2023 gaf Berry het stokje over aan Michiel. Michiel van Osch begon in 2008 als vakantiekracht en weekendhup bij Berry Bikes. Later groeide hij door naar bedrijfsleider en nu is hij trotse eigenaar van Berry Bikes.

Bij Berry Bikes geloven wij dat goede service het verschil maakt. Wij vinden het belangrijk dat onze klanten tevreden onze winkelen verlaten. Wij zetten net dat stapje extra en onderscheiden ons door: 

  • De beste prijzen en aanbiedingen voor fietsen en accessoires. Wij hebben doorgaans van ieder type fiets minstens een model in de aanbieding. Dit is mogelijk doordat we grote partijen inkopen. 
  • Ophaalservice in heel de regio
  • Gratis servicebeurt bij aankoop van een nieuwe fiets.
  • De koffie die altijd klaar staat & de meest actuele krant die klaar ligt.
  • Reparatie binnen 24h. Een kleinigheidje kunnen we zelfs vaak repareren terwijl u wacht.
  • Bij reparatie altijd een vergelijkbare leenfiets.
  • Gratis parkeerplaatsen recht voor onze deur.
  • Het leukste en grappigste personeel! ;)

 

Het Berry Bikes Team

Over ons
Over ons Berry, Nicole en de kinderen
Over ons Stijn


Over ons Harold
Over ons Marc
Over ons Michiel

Fietsverhuur

Een dagje fietsen in en om Valkenswaard? Dat kan natuurlijk te voet in dé wandelgemeente van Nederland, maar als u wat meer wilt zien, gaat dat natuurlijk een stuk sneller met de fiets. Voor fietsverhuur hebben we bij Berry Bikes voldoende fietsen voor u klaar staan.

Huur een fiets

Onderhoud

Vaak komt een fiets pas bij de fietsenmaker als er stukken zijn. Maar weet u dat een fiets die wordt onderhouden minder snel stuk zal gaan en beter zal fietsen? Door regelmatig een onderhoudsbeurt uit te laten voeren aan uw fiets blijft hij optimaal presteren en kunt u voluit genieten van uw rijwiel.

Fiets onderhoud

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws! Hier verschijnen regelmatig leuke weetjes over fietsen.

In de krant;
19 april 2023

Aanbiedingen


Koningsdag zijn wij gesloten!
18 april 2023

Donderdag 27 april zijn wij gesloten!


Onze merken

SQLogo_SnakeButton_CMYK_Small_.jpg bohlt.jpg loekie-fietsen.jpg sparta_logo.jpg alpina-logo.jpg cortina_logo.jpg FLYER_Logo_Online.jpg merida-bikes-logo.jpg giant_bikes_logo.jpg thule.jpg