Fietsen aanbod

Details van ....

Hapro Atlas Xfold ll fietsendrager

Prijs: Van € 449 Voor € 419

Hapro Atlas Xfold ll fietsendrager


Bijzonderheden:

De Hapro Atlas Premium X-Fold II is het nieuwste premium model van het Nederlandse merk Hapro. Deze versie van de X-Fold biedt de mogelijkheid om 2 (elektrische) fietsen te bevestigen op de drager en heeft een maximaal draagvermogen van 60 kg. Let op, bij het bevestigen van een elektrische fiets wel eerst de accu loskoppelen voordat u deze op de drager bevestigd. De drager is volledig afsluitbaar, Hiernaast doet de X-Fold zijn naam eer aan en is dan ook volledig opvouwbaar en dus gemakkelijk op te bergen. Standaard krijgt u 3 jaar garantie op de Hapro Atlas Premium X-Fold fietsendrager!

UIT VOORRAAD LEVERBAAR! 399 EURO IN DOOS, AFGEMONTEERD 20 EURO TOESLAG. 

Ook deze Hapro Atlas Xfold ll fietsendrager koopt u natuurlijk bij Berry Bikes! Dé fietsspecialist en fietsenmaker van Valkenswaard en omgeving. En bespreek ook direct het onderhoud voor uw nieuwe fiets, zodat u jarenlang plezier zult hebben van uw nieuwe aankoop.

Vindt u de fiets helemaal geweldig, maar zitten de financiën even niet mee? Geen probleem. Ook deze fiets kunt u eenvoudig en tegen aantrekkelijke voorwaarden financieren.

Deze fiets Financieren terug naar het overzicht

Fietsverhuur

Een dagje fietsen in en om Valkenswaard? Dat kan natuurlijk te voet in dé wandelgemeente van Nederland, maar als u wat meer wilt zien, gaat dat natuurlijk een stuk sneller met de fiets. Voor fietsverhuur hebben we bij Berry Bikes voldoende fietsen voor u klaar staan.

Huur een fiets

Onderhoud

Vaak komt een fiets pas bij de fietsenmaker als er stukken zijn. Maar weet u dat een fiets die wordt onderhouden minder snel stuk zal gaan en beter zal fietsen? Door regelmatig een onderhoudsbeurt uit te laten voeren aan uw fiets blijft hij optimaal presteren en kunt u voluit genieten van uw rijwiel.

Fiets onderhoud

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws! Hier verschijnen regelmatig leuke weetjes over fietsen.

In de krant;
19 april 2023

Aanbiedingen


Koningsdag zijn wij gesloten!
18 april 2023

Donderdag 27 april zijn wij gesloten!


Onze merken

SQLogo_SnakeButton_CMYK_Small_.jpg bohlt.jpg Haro-Logo-Horizontal-Black.jpg logo-bikkel-bikes.jpg loekie-fietsen.jpg sparta_logo.jpg alpina-logo.jpg cortina_logo.jpg FLYER_Logo_Online.jpg merida-bikes-logo.jpg giant_bikes_logo.jpg thule.jpg