Fietsen aanbod

Details van ....

Flyer Upstreet5 7.43 750Wh

Prijs: Van € 4849 Voor € 3999

Flyer Upstreet5 7.43 750Wh


Bijzonderheden:

Snel op je werk zijn, in beweging komen, een frisse neus halen… Het maakt niet uit waar je je de Flyer Upstreet5 7.43 voor wilt gebruiken. Deze complete e-bike fietst meer dan comfortabel en brengt je moeiteloos ver van huis met de 750 Wh accu.

Je fietst aangenaam stabiel dankzij de Panasonic GX Ultimate middenmotor. Tegenwind? Steile weg? Met deze krachtige motor (90 Nm) schiet je vooruit, ook onder zware omstandigheden. Dankzij de 750 Wh accu fiets 80 tot 160 kilometer op een acculading. Dit is afhankelijk van verschillende omstandigheden, zoals de gekozen route en het weer. 

Ook deze Flyer Upstreet5 7.43 750Wh koopt u natuurlijk bij Berry Bikes! Dé fietsspecialist en fietsenmaker van Valkenswaard en omgeving. En bespreek ook direct het onderhoud voor uw nieuwe fiets, zodat u jarenlang plezier zult hebben van uw nieuwe aankoop.

Vindt u de fiets helemaal geweldig, maar zitten de financiën even niet mee? Geen probleem. Ook deze fiets kunt u eenvoudig en tegen aantrekkelijke voorwaarden financieren.

Deze fiets Financieren terug naar het overzicht

Fietsverhuur

Een dagje fietsen in en om Valkenswaard? Dat kan natuurlijk te voet in dé wandelgemeente van Nederland, maar als u wat meer wilt zien, gaat dat natuurlijk een stuk sneller met de fiets. Voor fietsverhuur hebben we bij Berry Bikes voldoende fietsen voor u klaar staan.

Huur een fiets

Onderhoud

Vaak komt een fiets pas bij de fietsenmaker als er stukken zijn. Maar weet u dat een fiets die wordt onderhouden minder snel stuk zal gaan en beter zal fietsen? Door regelmatig een onderhoudsbeurt uit te laten voeren aan uw fiets blijft hij optimaal presteren en kunt u voluit genieten van uw rijwiel.

Fiets onderhoud

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws! Hier verschijnen regelmatig leuke weetjes over fietsen.

In de krant;
19 april 2023

Aanbiedingen


Koningsdag zijn wij gesloten!
18 april 2023

Donderdag 27 april zijn wij gesloten!


Onze merken

SQLogo_SnakeButton_CMYK_Small_.jpg bohlt.jpg Haro-Logo-Horizontal-Black.jpg logo-bikkel-bikes.jpg loekie-fietsen.jpg sparta_logo.jpg alpina-logo.jpg cortina_logo.jpg FLYER_Logo_Online.jpg merida-bikes-logo.jpg giant_bikes_logo.jpg thule.jpg