Fietsen aanbod

Details van ....

Flyer Gotour6 3.40 625Wh

Prijs: Van € 3999 Voor € 3499

Flyer Gotour6 3.40 625Wh


Bijzonderheden:

Een fietsrit met de Flyer Gotour6 3.40 is als het eten van je favoriete gerecht. Iedere trapbeweging is een smaakvolle hap. Je dagelijkse bezigheden laat je even voor wat ze zijn. Onderweg naar huis, naar je werk of tijdens een recreatief ritje. Proef de sensatie van deze ideale elektrische fiets.

De Gotour6 3.40 is ontworpen met Zwitserse precisie. Dat zie je én voel je. Het organisch gevormde en robuuste frame blijft je bij vanaf de eerste aanblik. En deze Flyer is meer dan alleen uiterlijke schoonheid. Het rijcomfort is uitzonderlijk goed. Zo wordt een hobbelige weg een stuk aangenamer dankzij de verende zadelpen. En met het verstelbare stuur kies je eenvoudig de positie die perfect bij je zithouding aansluit.

Ook deze Flyer Gotour6 3.40 625Wh koopt u natuurlijk bij Berry Bikes! Dé fietsspecialist en fietsenmaker van Valkenswaard en omgeving. En bespreek ook direct het onderhoud voor uw nieuwe fiets, zodat u jarenlang plezier zult hebben van uw nieuwe aankoop.

Vindt u de fiets helemaal geweldig, maar zitten de financiën even niet mee? Geen probleem. Ook deze fiets kunt u eenvoudig en tegen aantrekkelijke voorwaarden financieren.

Deze fiets Financieren terug naar het overzicht

Fietsverhuur

Een dagje fietsen in en om Valkenswaard? Dat kan natuurlijk te voet in dé wandelgemeente van Nederland, maar als u wat meer wilt zien, gaat dat natuurlijk een stuk sneller met de fiets. Voor fietsverhuur hebben we bij Berry Bikes voldoende fietsen voor u klaar staan.

Huur een fiets

Onderhoud

Vaak komt een fiets pas bij de fietsenmaker als er stukken zijn. Maar weet u dat een fiets die wordt onderhouden minder snel stuk zal gaan en beter zal fietsen? Door regelmatig een onderhoudsbeurt uit te laten voeren aan uw fiets blijft hij optimaal presteren en kunt u voluit genieten van uw rijwiel.

Fiets onderhoud

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws! Hier verschijnen regelmatig leuke weetjes over fietsen.

In de krant;
19 april 2023

Aanbiedingen


Koningsdag zijn wij gesloten!
18 april 2023

Donderdag 27 april zijn wij gesloten!


Onze merken

SQLogo_SnakeButton_CMYK_Small_.jpg bohlt.jpg Haro-Logo-Horizontal-Black.jpg logo-bikkel-bikes.jpg loekie-fietsen.jpg sparta_logo.jpg alpina-logo.jpg cortina_logo.jpg FLYER_Logo_Online.jpg merida-bikes-logo.jpg giant_bikes_logo.jpg thule.jpg