Fietsen aanbod

Details van ....

Knaap AMS

Prijs: Van € 2499 Voor € 2499

Knaap AMS


Bijzonderheden:

De KNAAP AMS fiets is de ideale elektrische urban fat bike! Hiermee wil je over alle terrassen cruisen. Een fiets voor iedereen, verkrijgbaar in Black en Space Grey. Net als de RTD kan deze elektrische Fatbike snelheden halen tot 25 kilometer per uur. Ben je klaar om je nieuwe favoriete wingman aan te schaffen?

Een stoere stadsfiets voor wie op zoek is naar avontuur op de open weg. De Knaap Bike AMS is een revolutie op het gebied van ritten en valt op op de weg met zijn unieke combinatie van e-bike functies en cool-as-hell design, waardoor het een high roller is in zowel specificaties als stijl.

Ook deze Knaap AMS koopt u natuurlijk bij Berry Bikes! Dé fietsspecialist en fietsenmaker van Valkenswaard en omgeving. En bespreek ook direct het onderhoud voor uw nieuwe fiets, zodat u jarenlang plezier zult hebben van uw nieuwe aankoop.

Vindt u de fiets helemaal geweldig, maar zitten de financiën even niet mee? Geen probleem. Ook deze fiets kunt u eenvoudig en tegen aantrekkelijke voorwaarden financieren.

Deze fiets Financieren terug naar het overzicht

Fietsverhuur

Een dagje fietsen in en om Valkenswaard? Dat kan natuurlijk te voet in dé wandelgemeente van Nederland, maar als u wat meer wilt zien, gaat dat natuurlijk een stuk sneller met de fiets. Voor fietsverhuur hebben we bij Berry Bikes voldoende fietsen voor u klaar staan.

Huur een fiets

Onderhoud

Vaak komt een fiets pas bij de fietsenmaker als er stukken zijn. Maar weet u dat een fiets die wordt onderhouden minder snel stuk zal gaan en beter zal fietsen? Door regelmatig een onderhoudsbeurt uit te laten voeren aan uw fiets blijft hij optimaal presteren en kunt u voluit genieten van uw rijwiel.

Fiets onderhoud

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws! Hier verschijnen regelmatig leuke weetjes over fietsen.

In de krant;
19 april 2023

Aanbiedingen


Koningsdag zijn wij gesloten!
18 april 2023

Donderdag 27 april zijn wij gesloten!


Onze merken

SQLogo_SnakeButton_CMYK_Small_.jpg bohlt.jpg loekie-fietsen.jpg sparta_logo.jpg alpina-logo.jpg cortina_logo.jpg FLYER_Logo_Online.jpg merida-bikes-logo.jpg giant_bikes_logo.jpg thule.jpg