Laatste nieuws

Actueel

30 juli 2021

Wij zijn op zoek naar een fietsverkoper/monteur!


Ben jij een enthousiaste allround fiets verkoper/monteur en wil jij 38 uur per week werken? Wij zoeken een fijne aanvulling voor ons team!

Wij zijn op zoek naar een allround medewerker voor onze winkel. MBO/HBO denkniveau zijn een pre. Ervaring in de fietsbranche is gewenst. Je moet jezelf thuis voelen in de winkel als verkoopmedewerker en in de werkplaats voor reparaties.

Wat vragen wij;

-Ervaring met fietsen en passie voor fietsen.

-Oog voor detail, je kunt goed nauwkeurig en zelfstandig werken.

-Je hebt kennis en ervaring in onderhoud en storingen van e-bikes.

-Je bent niet bang van een computer.

-Goede communicatieve vaardigheden.

-De weg kunnen vinden om de klant naar de perfecte fiets te kunnen sturen.

Heb je interesse neem contact op met Berry Tomassen 040-2018890

personeel.png


Fietsverhuur

Een dagje fietsen in en om Valkenswaard? Dat kan natuurlijk te voet in dé wandelgemeente van Nederland, maar als u wat meer wilt zien, gaat dat natuurlijk een stuk sneller met de fiets. Voor fietsverhuur hebben we bij Berry Bikes voldoende fietsen voor u klaar staan.

Huur een fiets

Onderhoud

Vaak komt een fiets pas bij de fietsenmaker als er stukken zijn. Maar weet u dat een fiets die wordt onderhouden minder snel stuk zal gaan en beter zal fietsen? Door regelmatig een onderhoudsbeurt uit te laten voeren aan uw fiets blijft hij optimaal presteren en kunt u voluit genieten van uw rijwiel.

Fiets onderhoud

Onze merken

SQLogo_SnakeButton_CMYK_Small_.jpg Haro-Logo-Horizontal-Black.jpg logo-bikkel-bikes.jpg loekie-fietsen.jpg sparta_logo.jpg alpina-logo.jpg cortina_logo.jpg FLYER_Logo_Online.jpg merida-bikes-logo.jpg giant_bikes_logo.jpg thule.jpg