Fietsen aanbod

Details van ....

Sparta R1E 400Wh

Prijs: Van € 1749 Voor € 1099

Sparta R1E 400Wh


Bijzonderheden:

Een hele leuke moderne en degelijke e-bike. Nu standaard met 400Wh accu ipv 300Wh. Alleen heren, 53, 57, 61 en 65 cm.

Doordat de motor in het achterwiel zit geeft hij een hele soepele ondersteuning met 5 verschillende standen. Daarnaast dikkere banden voor extra degelijkheid. En dichte kettingkast en schijfremmen die ook nog onderhoudsarm maakt!

 

- Hydraulische schijfremmen

- Sterke 400Wh accu

- Led-verlichting gevoed dor de fiets accu

- 28 inch wielen met oversized banden

Ook deze Sparta R1E 400Wh koopt u natuurlijk bij Berry Bikes! Dé fietsspecialist en fietsenmaker van Valkenswaard en omgeving. En bespreek ook direct het onderhoud voor uw nieuwe fiets, zodat u jarenlang plezier zult hebben van uw nieuwe aankoop.

Vindt u de fiets helemaal geweldig, maar zitten de financiën even niet mee? Geen probleem. Ook deze fiets kunt u eenvoudig en tegen aantrekkelijke voorwaarden financieren.

Deze fiets Financieren terug naar het overzicht

Fietsverhuur

Een dagje fietsen in en om Valkenswaard? Dat kan natuurlijk te voet in dé wandelgemeente van Nederland, maar als u wat meer wilt zien, gaat dat natuurlijk een stuk sneller met de fiets. Voor fietsverhuur hebben we bij Berry Bikes voldoende fietsen voor u klaar staan.

Huur een fiets

Onderhoud

Vaak komt een fiets pas bij de fietsenmaker als er stukken zijn. Maar weet u dat een fiets die wordt onderhouden minder snel stuk zal gaan en beter zal fietsen? Door regelmatig een onderhoudsbeurt uit te laten voeren aan uw fiets blijft hij optimaal presteren en kunt u voluit genieten van uw rijwiel.

Fiets onderhoud

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws! Hier verschijnen regelmatig leuke weetjes over fietsen.

Een blije tiener!!!
21 januari 2021

Giant Talon.


Black Friday Aktie's!
26 november 2020

Vrijdag 27-11-2020


Onze merken

SQLogo_SnakeButton_CMYK_Small_.jpg Haro-Logo-Horizontal-Black.jpg logo-bikkel-bikes.jpg loekie-fietsen.jpg sparta_logo.jpg alpina-logo.jpg cortina_logo.jpg FLYER_Logo_Online.jpg merida-bikes-logo.jpg giant_bikes_logo.jpg thule.jpg