Fietsen aanbod

Details van ....

Sparta A-Shine M8B Exclusief 2021

Prijs: Van € 2949 Voor € 2749

Sparta A-Shine M8B Exclusief 2021


Bijzonderheden:

Een van de beste geteste modellen in zijn klasse met scores van 8+. De "exclusive" uitvoering heeft als voordeel de onderhoudsvrije en geruisloze Gates riemaandrijving. Daarnaast een comfortabele fiets aangedreven door de Bosch Active Plus motor. Nu bij ons uit voorraad leverbaar vanaf 2749,- inclusief (standaard) 300Wh accu. Accu's zijn uitbreidbaar naar 400Wh (+150,-) of 500Wh (+350,-).

Een zeer luxe en uitgebreide fiets met opties zoals:

- Gates riemaandrijving;

- Led-verlichting met dagrijverlichting;

- Mooi afgewerkt frame zonder lasnaden;

- Shimano Nexus 8 versnellingen;

- Hydraulische schijfremmen;

 - Groot en uitgebreid Bosch Intuvia display.

Ook deze Sparta A-Shine M8B Exclusief 2021 koopt u natuurlijk bij Berry Bikes! Dé fietsspecialist en fietsenmaker van Valkenswaard en omgeving. En bespreek ook direct het onderhoud voor uw nieuwe fiets, zodat u jarenlang plezier zult hebben van uw nieuwe aankoop.

Vindt u de fiets helemaal geweldig, maar zitten de financiën even niet mee? Geen probleem. Ook deze fiets kunt u eenvoudig en tegen aantrekkelijke voorwaarden financieren.

Deze fiets Financieren terug naar het overzicht

Fietsverhuur

Een dagje fietsen in en om Valkenswaard? Dat kan natuurlijk te voet in dé wandelgemeente van Nederland, maar als u wat meer wilt zien, gaat dat natuurlijk een stuk sneller met de fiets. Voor fietsverhuur hebben we bij Berry Bikes voldoende fietsen voor u klaar staan.

Huur een fiets

Onderhoud

Vaak komt een fiets pas bij de fietsenmaker als er stukken zijn. Maar weet u dat een fiets die wordt onderhouden minder snel stuk zal gaan en beter zal fietsen? Door regelmatig een onderhoudsbeurt uit te laten voeren aan uw fiets blijft hij optimaal presteren en kunt u voluit genieten van uw rijwiel.

Fiets onderhoud

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws! Hier verschijnen regelmatig leuke weetjes over fietsen.

Een blije tiener!!!
21 januari 2021

Giant Talon.


Black Friday Aktie's!
26 november 2020

Vrijdag 27-11-2020


Onze merken

SQLogo_SnakeButton_CMYK_Small_.jpg Haro-Logo-Horizontal-Black.jpg logo-bikkel-bikes.jpg loekie-fietsen.jpg sparta_logo.jpg alpina-logo.jpg cortina_logo.jpg FLYER_Logo_Online.jpg merida-bikes-logo.jpg giant_bikes_logo.jpg thule.jpg