Fietsen aanbod

Details van ....

Sparta M7B

Prijs: Van € 2499 Voor € 1999

Sparta M7B


Bijzonderheden:

In dames en heren uitvoering. Regeling motorkracht: Bewegings- en krachtsensor Plaats motor: trapas Soort versnellingen: naaf

De Sparta M7B heeft een unieke eigenschap: de bovenbuis is losneembaar. Als 'meneer' er op wil fietsen, kan de buis er op en als 'mevrouw' een lage instap wil, kan de buis er uit. Hij heeft een Bosch-middenmotor en een relatief grote accu met 400 Wh capaciteit.

Deze fiets Financieren terug naar het overzicht

Fietsverhuur

Een dagje fietsen in en om Valkenswaard? Dat kan natuurlijk te voet in dé wandelgemeente van Nederland, maar als u wat meer wilt zien, gaat dat natuurlijk een stuk sneller met de fiets. Voor fietsverhuur hebben we bij Berry Bikes voldoende fietsen voor u klaar staan.

Huur een fiets

Onderhoud

Vaak komt een fiets pas bij de fietsenmaker als er stukken zijn. Maar weet u dat een fiets die wordt onderhouden minder snel stuk zal gaan en beter zal fietsen? Door regelmatig een onderhoudsbeurt uit te laten voeren aan uw fiets blijft hij optimaal presteren en kunt u voluit genieten van uw rijwiel.

Fiets onderhoud

Fijne feestdagen!
8 december 2018

Gratis Montage!


Onze merken

thule.jpg haibike_logo.jpg alpina-logo.jpg Mihatra-logo.jpg Haro-Logo-Horizontal-Black.jpg dutch-ID-logo.jpg ghost_thumb.jpg giant_bikes_logo.jpg sparta_logo.jpg loekie-fietsen.jpg cortina_logo.jpg logo-bikkel-bikes.jpg merida-bikes-logo.jpg