Fietsen aanbod

Details van ....

Giant GrandTour E+ 0

Prijs: Van € 3299 Voor € 2299

Giant GrandTour E+ 0


Bijzonderheden:

Het meest luxe model uit de reeks. Het speciale aan de fiets is de Nuvinci automatische en traploze versnellingsnaaf. Slechts enkele beschikbaar, alleen herenmodellen. Standaard met 300Wh accu, uit te breiden naar 400Wh (+150 euro) of 500Wh (+300 euro).

 -   Krachtige & stille Syncdrive Life middenmotor met een koppel tot 60 Nm

 -   Comfortabele verende voorvork en zadelpen

 -   Nuvinci N380 automatische en traploze versnellingsnaaf

 -   Magura HS11 hydraulische velgremmen

 -   Uitgebreid en duidelijk afleesbaar EVO display

 -   Automatische led-verlichting met dagrijdverlichting

Ook deze Giant GrandTour E+ 0 koopt u natuurlijk bij Berry Bikes! Dé fietsspecialist en fietsenmaker van Valkenswaard en omgeving. En bespreek ook direct het onderhoud voor uw nieuwe fiets, zodat u jarenlang plezier zult hebben van uw nieuwe aankoop.

Vindt u de fiets helemaal geweldig, maar zitten de financiën even niet mee? Geen probleem. Ook deze fiets kunt u eenvoudig en tegen aantrekkelijke voorwaarden financieren.

Deze fiets Financieren terug naar het overzicht

Fietsverhuur

Een dagje fietsen in en om Valkenswaard? Dat kan natuurlijk te voet in dé wandelgemeente van Nederland, maar als u wat meer wilt zien, gaat dat natuurlijk een stuk sneller met de fiets. Voor fietsverhuur hebben we bij Berry Bikes voldoende fietsen voor u klaar staan.

Huur een fiets

Onderhoud

Vaak komt een fiets pas bij de fietsenmaker als er stukken zijn. Maar weet u dat een fiets die wordt onderhouden minder snel stuk zal gaan en beter zal fietsen? Door regelmatig een onderhoudsbeurt uit te laten voeren aan uw fiets blijft hij optimaal presteren en kunt u voluit genieten van uw rijwiel.

Fiets onderhoud

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws! Hier verschijnen regelmatig leuke weetjes over fietsen.

Black Fryday Aktie!
28 november 2019

AKTIE!


VACATURE! Wij zijn op zoek naar een nieuwe collega!
21 november 2019

Wij zijn vanaf heden op zoek naar een nieuwe collega om ons team te versterken! Ben jij degene waar wij naar zoeken? Zie de vacature hier onder.

Denk jij dat deze functie bij jou past? Stuur dan gerust je CV en motivatie naar info@berrybikes.nl


Onze merken

Haro-Logo-Horizontal-Black.jpg logo-bikkel-bikes.jpg loekie-fietsen.jpg sparta_logo.jpg alpina-logo.jpg cortina_logo.jpg FLYER_Logo_Online.jpg merida-bikes-logo.jpg giant_bikes_logo.jpg thule.jpg