Fietsen aanbod

Details van ....

Giant Prime E+2

Prijs: Van € 2699 Voor € 1899

Giant Prime E+2


Bijzonderheden:

Een sportieve, maar toch comfortabele elektrische fiets met alle luxe die erop te wensen zijn! Door de 80nm middenmotor kom je overal omhoog waar nodig.

 

- Licht gewicht, iedere voor achter op de camper/caravan. Maar 22 kilogram (excl. accu);

- Standaard met 300Wh accu, maar uit te breiden voor 500Wh.

 

De fiets is uitgerust met onder andere:

- Sterke 80 Nm middenmotor van Yamaha;

- 10 versnellingen van Shimano Deore;

- Uitgebreid en duidelijk afleesbaar display;

- Verende voorvork en zadelpen;

- Hydraulische schijfremmen van Shimano;

- Led verlichting geïntegreerd in het spatbord met dagrijdverlichting op het frame.

Ook deze Giant Prime E+2 koopt u natuurlijk bij Berry Bikes! Dé fietsspecialist en fietsenmaker van Valkenswaard en omgeving. En bespreek ook direct het onderhoud voor uw nieuwe fiets, zodat u jarenlang plezier zult hebben van uw nieuwe aankoop.

Vindt u de fiets helemaal geweldig, maar zitten de financiën even niet mee? Geen probleem. Ook deze fiets kunt u eenvoudig en tegen aantrekkelijke voorwaarden financieren.

Deze fiets Financieren terug naar het overzicht

Fietsverhuur

Een dagje fietsen in en om Valkenswaard? Dat kan natuurlijk te voet in dé wandelgemeente van Nederland, maar als u wat meer wilt zien, gaat dat natuurlijk een stuk sneller met de fiets. Voor fietsverhuur hebben we bij Berry Bikes voldoende fietsen voor u klaar staan.

Huur een fiets

Onderhoud

Vaak komt een fiets pas bij de fietsenmaker als er stukken zijn. Maar weet u dat een fiets die wordt onderhouden minder snel stuk zal gaan en beter zal fietsen? Door regelmatig een onderhoudsbeurt uit te laten voeren aan uw fiets blijft hij optimaal presteren en kunt u voluit genieten van uw rijwiel.

Fiets onderhoud

Carnaval
11 februari 2019

Wij zijn met carnaval Maandag en Dinsdag gesloten!


Een volle vrachtwagen sparta fietsen!
4 februari 2019

En daarom nu 1000,- korting!!!!


Onze merken

merida-bikes-logo.jpg sparta_logo.jpg giant_bikes_logo.jpg loekie-fietsen.jpg cortina_logo.jpg logo-bikkel-bikes.jpg dutch-ID-logo.jpg haibike_logo.jpg thule.jpg alpina-logo.jpg Mihatra-logo.jpg Haro-Logo-Horizontal-Black.jpg