Fietsen aanbod

Details van ....

Sparta M8I Hydro

Prijs: Van € 2699 Voor € 2199

Sparta M8I Hydro


Bijzonderheden:

In dames en heren uitvoering. Regeling motorkracht: Bewegings- en krachtsensor Plaats motor: trapas Soort versnellingen: naaf

De Ion-middenmotor presteert goed en het systeem levert ook onder de hoogste ondersteuning een hoge actieradius. Hij heeft ook goede hydraulische velgremmen. Zowel de zadelpen als de voorvork zijn geveerd en de ondersteuning is uitgerust met een parkeerassistent en een boost-functie.

terug naar het overzicht

Fietsverhuur

Een dagje fietsen in en om Valkenswaard? Dat kan natuurlijk te voet in dé wandelgemeente van Nederland, maar als u wat meer wilt zien, gaat dat natuurlijk een stuk sneller met de fiets. Voor fietsverhuur hebben we bij Berry Bikes voldoende fietsen voor u klaar staan.

Huur een fiets

Onderhoud

Vaak komt een fiets pas bij de fietsenmaker als er stukken zijn. Maar weet u dat een fiets die wordt onderhouden minder snel stuk zal gaan en beter zal fietsen? Door regelmatig een onderhoudsbeurt uit te laten voeren aan uw fiets blijft hij optimaal presteren en kunt u voluit genieten van uw rijwiel.

Fiets onderhoud

Onze merken

alpina-logo.jpg sparta_logo.jpg ghost_thumb.jpg giant_bikes_logo.jpg cortina_logo.jpg loekie-fietsen.jpg dutch-ID-logo.jpg Haro-Logo-Horizontal-Black.jpg logo-bikkel-bikes.jpg merida-bikes-logo.jpg haibike_logo.jpg thule.jpg Mihatra-logo.jpg