Fietsenmaker

Fietsenmaker

Bij Berry Bikes beschikken we over een open werkplaats met maar liefst 4 werkplaatsen. Wij repareren hier en geven er elk type en merk fiets onderhoud. Als u uw fiets ter reparatie brengt zorgen wij dat deze binnen 24h weer voor u klaar staat. Wij hebben altijd een gratis leenfiets ter beschikking en een kleinigheidje proberen wij op te lossen terwijl u wacht. Een reparatie mag u brengen zonder afspraak, als u wil wachten is het makkelijk om even te bellen van te voren. Bij normaal gebruik is het goed voor uw fiets om hem een keer per jaar een onderhoudsbeurt te laten geven. Bij veelvuldig gebruik verstandig om dit vaker te laten doen. Daarnaast als wij onvoorziene dingen tegenkomen aan uw fiets,wordt u altijd gebeld en overleggen wij met u of dit gerepareerd moet worden, en natuurlijk wat de kosten hiervan zijn. Bij een nieuwe fiets geven wij na 3 tot 6 maanden altijd een gratis servicebeurt. Deze kan uitgevoerd worden terwijl u wacht. Tijdens het wachten kan u in onze koffiehoek een lekker vers bakje koffie drinken. Tevens hebben wij voor iedereen de mogelijkheid om gratis banden op te pompen. Daarvoor hangt er buiten een lucht haspel waarmee uw banden snel weer op spanning zijn.

Sleutelservice;

Abus Sleutelservice
Keyservice AXA Stenman
Fietssleutels

Fietsverzekering;

Enra

Fietsdragers;

Thule

 

Fietsenmaker

Fiets kopen?

Ons aanbod van fietsen bestaat uit nieuwe fietsen en occasions. Nieuwe fietsen zijn er in vele merken en diverse prijsklasse.
Onze 2e hands fietsen zijn goed onderhouden fietsen die nog jaren mee kunnen. Kom regelmatig terug voor het aanbod.

Bekijk het aanbod

Onderhoud

Vaak komt een fiets pas bij de fietsenmaker als er stukken zijn. Maar weet u dat een fiets die wordt onderhouden minder snel stuk zal gaan en beter zal fietsen? Door regelmatig een onderhoudsbeurt uit te laten voeren aan uw fiets blijft hij optimaal presteren en kunt u voluit genieten van uw rijwiel.

Fiets onderhoud

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws! Hier verschijnen regelmatig leuke weetjes over fietsen.

Display beschermhoesjes!
19 oktober 2017
Hier hebben we lang op gewacht.Er is al vaak naar gevraagd en eindelijk zijn ze er. Display beschermhoesjes voor de nieuwe Sparta ION displays. Voor modellen als de F8I,R20I etc. Vanaf nu voldoende op voorraad!

Haro crossfiets
31 augustus 2017

Cross/stuntfietsen voor scherpe prijzen!


Onze merken

haibike_logo.jpg cortina_logo.jpg Mihatra-logo.jpg merida-bikes-logo.jpg giant_bikes_logo.jpg ghost_thumb.jpg alpina-logo.jpg dutch-ID-logo.jpg logo-bikkel-bikes.jpg loekie-fietsen.jpg thule.jpg sparta_logo.jpg Haro-Logo-Horizontal-Black.jpg